Połączenie pomidora, fety i bazylii nie jest tradycyjnie spotykane, ale ta kremowa pasta od Nicolasa Vahé jest wyjątkiem. Użyj jej jako dipu do chrupiących crudités lub grillowanych warzyw i dodaj nieco aromatycznego akcentu do skądinąd podstawowej przekąski. Możesz również użyć tego jej jako dipu do grillowanego lub smażonego halloumi lub ciepłego chleba pita, gdzie niewątpliwie stanie się hitem wśród wszystkich, którzy go wypróbują. Po otwarciu: spożywać w ciągu 5 dni i przechowywać w chłodnym miejscu. Składniki: 50% sera feta (@milk), 36% pomidorów bez skórki, 7% pasta pomidorowa, cukier, sól, czosnek, cebula, krem @ w proszku, 0,5% bazylia, ocet jabłkowy, przyprawy. Słoiczek 130 gram.
Nicolas Vahe to duńska marka, która reprezentuje dodatki i akcesoria kuchenne inspirowane francuską tradycją i skandynawskim minimalizmem. Estetyka każdego produktu stanowi doskonałe odzwierciedlenie ponadczasowego designu i wysokiej jakości składników. Starannie wyselekcjonowane produkty to znak rozpoznawczy marki Nicolas Vahe - będącego jednocześnie nazwiskiem szefa kuchni jednych z najlepszych duńskich i francuskich restauracji.