Wybierajcie, eksperymentujcie, bawcie się w kuchni, szukając smaków i aromatów. Nie wyobrażam sobie życia bez własnoręcznie przygotowanych posiłków. Nie tylko dlatego, że staram się wprowadzać do swojej diety m. in. zamienniki mąki pszennej i jajek, ale również dlatego, że wiem, ile niezdrowych składników znajduje się w gotowym pożywieniu. Często radzę (np. czytelnikom mojego bloga), aby wybierali owoce i warzywa od sprawdzonych, najlepiej stosujących ekologiczne metody uprawy, dostawców. Według mnie, jednym z najważniejszych akcesoriów kuchennych jest deska do krojenia, dlatego przygotowałam dla Ciebie deskę HPBA. Mam nadzieję, że będzie Ci przypominać, żeby żyć zdrowo i aktywnie i dopingować Cię do uprawiania sportu. Nie zapomnij o przygotowaniu zdrowych posiłków np. do pracy, gdzie jesteś narażony na słodkie przekąski z osiedlowego sklepiku. Domowe laboratorium smaków czas zacząć!
Ania Lewandowska
ZALETY DESKI:
• wykonana z trwałego drewna dębu,
• wyraźnie widoczne słoje drewna,
• powierzchnia przyjazna ostrzom noży,
• wygodny uchwyt do trzymania i zawieszenia,
• wypalone logo HPBA,
• wyprodukowana w Polsce,
• duża kwadratowa deska.
• wymiary: średnica 27 x 1.8 cm, wykonanie: drewno