Salsa z czerwoną papryką i chorizo od Nicolasa Vahé to kremowy i pyszny dip, który nadaje potrawom bogaty smak - w mgnieniu oka. Użyj salsy jako wzmacniacza smaku warzyw lub jako dodatek do kanapek lub tortilli. Po otwarciu: spożyć w ciągu 1 tygodnia i przechowywać w chłodnym miejscu. Skład: 58% czerwona papryka, cebula, pomidory bez skórki (pomidory, sok pomidorowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)), 4,4% kiełbasa chorizo (mięso wieprzowe, sól, chili, przyprawy), cukier trzcinowy, olej słonecznikowy, białe wino z Pays d'Oc, czosnek, przyprawy, sól, regulator kwasowości (kwas mlekowy), aromatyczne zioła, ekstrakt rozmarynu. Słoiczek o pojemności 130 gram.
Nicolas Vahe to duńska marka, która reprezentuje dodatki i akcesoria kuchenne inspirowane francuską tradycją i skandynawskim minimalizmem. Estetyka każdego produktu stanowi doskonałe odzwierciedlenie ponadczasowego designu i wysokiej jakości składników. Starannie wyselekcjonowane produkty to znak rozpoznawczy marki Nicolas Vahe - będącego jednocześnie nazwiskiem szefa kuchni jednych z najlepszych duńskich i francuskich restauracji.